Διόπτρα

Ο Πλούτος που Δεν Αγοράζεται με Χρήμα - Robin Sharma- Διόπτρα

  • Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
  • Κωδικός: 9786182208113
16.92 price.perUnitTitle 18.80€ ΤΙΜΗ WEB -10%
  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49.9€ σε όλη την Ελλάδα
  • Παραγγελίες μέχρι τις 1 το μεσημέρι, συνήθως παραδίδονται στην courier την ίδια μέρα.
  • Αυτόματη αποστολή SMS και email για την παρακολούθηση της παραγγελία σας.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ο πραγματικός πλούτος δεν είναι τα μετρητά στην τράπεζα, τα φανταχτερά αυτοκίνητα στους δρόμους και οι πολυτελείς διακοπές σε εξωτικά νησιά. Πολλοί από όσους βιώνουν οικονομική ευημερία εμφανίζουν μεγάλο έλλειμμα σε τομείς που έχουν πραγματικά σημασία για μια ζωή γεμάτη ευτυχία, υγεία, σύνδεση με τους άλλους ανθρώπους και γαλήνη.
Δεν υπάρχει λόγος να επιδιδόμαστε στο αέναο κυνήγι της επιτυχίας –κάτι που μας έχει επιβάλει η κοινωνία–, όταν ουσιαστικά αυτό μας οδηγεί σε μια αίσθηση κενού, απογοήτευσης και διαρκούς ενοχής για δυνατότητες που δεν αξιοποιήσαμε. Μπορείτε να ζήσετε μια πολύ καλύτερη ζωή.
Στο βιβλίο Ο πλούτος που δεν αγοράζεται με χρήμα θα ανακαλύψετε ένα σύστημα που θα μεταμορφώσει τη ζωή σας και θα σας βοηθήσει να ζήσετε την πλουσιότερη δυνατή ζωή, αυτήν που το πιο δυναμικό και σοφό κομμάτι του εαυτού σας ξέρει πως αξίζει να ζήσετε, πριν να είναι πολύ αργά.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορίες Βιβλία
Φύλο Άνδρας, Γυναίκα
Τύπος Βιβλίου Αυτοβελτίωσης
Κατασκευαστής Διόπτρα
Διαθεσιμότητα Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Ηλικία Ενήλικες
product bottom banner