ΤΙΜΗ WEB -10%
Ελληνικά Γράμματα

Κάθε φορά που πάω διακοπές κάποιος πεθαίνει - Catherine Mack - Ελληνικά Γράμματα

  • Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
  • Κωδικός: 9789601910635
14.31 price.perUnitTitle 15.90€ ΤΙΜΗ WEB -10%
  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49.9€ σε όλη την Ελλάδα
  • Παραγγελίες μέχρι τις 1 το μεσημέρι, συνήθως παραδίδονται στην courier την ίδια μέρα.
  • Αυτόματη αποστολή SMS και email για την παρακολούθηση της παραγγελία σας.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η μοναδική επιθυμία της καταξιωμένης συγγραφέως Έλενορ Ντας είναι να ξεμπερδεύει με την περιοδεία για την προώθηση των βιβλίων της στην Ιταλία και να σκοτώσει στο επόμενο βιβλίο της επιτυχημένης της σειράς "Μυστήρια διακοπών" τον βασικό ήρωά της, τον Κόνορ Σμιθ. Ζητάει πολλά;
Προφανώς - καθώς, όταν πραγματοποιείται απόπειρα δολοφονίας εναντίον του αληθινού Κόνορ, του γοητευτικού αλλά αδιόρθωτου απατεώνα με τον οποίο έμπλεξε προ δεκαετίας χωρίς να έχει καταφέρει να τον ξεφορτωθεί μέχρι σήμερα, η Έλενορ καλείται να βοηθήσει στην εξιχνίαση της υπόθεσης.
Αντιμετωπίζοντας φανταστικούς ανταγωνιστές, φανατικούς θαυμαστές, έναν αθέατο διώκτη -ακόμη και τον πρώην της, τον Όλιβερ, ο οποίος εμφανίζεται από το πουθενά- διάφορες ίντριγκες εξυφαίνονται μαζί με αντιπαλότητες, έχθρες και ραγισμένες καρδιές που έρχονται στην επιφάνεια. Ποιος όμως είναι τελικά ο ένοχος που προσπαθεί να τη γλιτώσει;
Ένα ακαταμάχητο, πραγματικά απολαυστικό ντεμπούτο της νέας σειράς βιβλίων από την Catherine Mack με ηρωίδα την επιτυχημένη συγγραφέα Έλενορ Ντος. Εκεί όπου η πραγματική ζωή αρχίζει να μιμείται τον φανταστικό κόσμο που αφηγείται στα βιβλία της, και η ίδια βρίσκεται μπλεγμένη σε μια αληθινή ιστορία δολοφονίας.

Χαρακτηριστικά

Τύπος Βιβλίου Αστυνομικά, Μεταφρασμένη Λογοτεχνία, Μυθιστορήματα
Κατασκευαστής Ελληνικά Γράμματα
Διαθεσιμότητα Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Κατηγορίες Βιβλία
Ηλικία Ενήλικες
product bottom banner