ΤΙΜΗ WEB -10%
Ελληνικά Γράμματα

Το σπίτι στον ελαιώνα - Cowell Emma - Ελληνικά Γράμματα

  • Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
  • Κωδικός: 9789601910604
14.85 price.perUnitTitle 16.50€ ΤΙΜΗ WEB -10%
  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49.9€ σε όλη την Ελλάδα
  • Παραγγελίες μέχρι τις 1 το μεσημέρι, συνήθως παραδίδονται στην courier την ίδια μέρα.
  • Αυτόματη αποστολή SMS και email για την παρακολούθηση της παραγγελία σας.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η Μαρία, επιτυχημένη σεφ, η οποία διατηρεί μια ονομαστή σχολή μαγειρικής στη γενέτειρά της, το Πεταλίδι Μεσσηνίας. Μια γυναίκα που συνάμα προσπαθεί να ξεφύγει από τα μυστικά του παρελθόντος της.
Η Κάιλα, αναγνωρισμένη δημοσιογράφος με εξειδίκευση στη γαστρονομία, η οποία πίστευε ότι ξεκινά για ένα ακόμη συνηθισμένο επαγγελματικό ταξίδι. Ωστόσο, λίγο πριν από την αναχώρησή της για την Ελλάδα ανακαλύπτει πως όλη της η ζωή βασίζεται σε ένα ψέμα.
Η Αλεσάντρα, σχεδιάστρια κοσμημάτων, μια γυναίκα που ζει με τους δικούς της κανόνες, χωρίς να υπολογίζει ποτέ το κόστος. Μια γυναίκα που έχει μάθει πρόσφατα μια καταστροφική είδηση. Τρεις εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους προσωπικότητες που καθώς διασταυρώνουν τις ζωές τους στο μοναδικό σπίτι στον ελαιώνα δίνουν την ευκαιρία σε απρόσμενες φιλίες να ανθίσουν και σ' ένα ξεχωριστό ταξίδι αναζήτησης και αυτογνωσίας να ζεστάνει τις καρδιές τους. Άραγε θα βρουν τις απαντήσεις που ζητούν απεγνωσμένα ανάμεσα στις υπέροχες γεύσεις, τα σμαραγδένια νερά και τις χρυσές αμμουδιές της Ελλάδας;

Χαρακτηριστικά

Τύπος Βιβλίου Μεταφρασμένη Λογοτεχνία, Μυθιστορήματα
Κατασκευαστής Ελληνικά Γράμματα
Κατηγορίες Βιβλία
Διαθεσιμότητα Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Ηλικία Ενήλικες
product bottom banner