ΤΙΜΗ WEB -10%
Εκδόσεις Έξη

Τα λόγια που σκέπασε η σιωπή - Ζωή Οικονόμου - Εκδόσεις Έξη

  • Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
  • Κωδικός: 9786185713522
8.91 price.perUnitTitle 9.90€ ΤΙΜΗ WEB -10%
  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49.9€ σε όλη την Ελλάδα
  • Παραγγελίες μέχρι τις 1 το μεσημέρι, συνήθως παραδίδονται στην courier την ίδια μέρα.
  • Αυτόματη αποστολή SMS και email για την παρακολούθηση της παραγγελία σας.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Λένε ότι η ζωή χαράζει επάνω στα κιτάπια της τη διαδρομή που ο καθένας θα ακολουθήσει. Όμως, τι γίνεται, όταν ένα καλά κρυμμένο μυστικό αποκαλύπτεται λίγο πριν το τέλος;

H Μυρτώ, μία νεαρή δημοσιογράφος, με αφορμή την επέτειο του 1940, έρχεται αντιμέτωπη με τα γεγονότα στα πέτρινα χρόνια της Kατοχής και του Eμφυλίου, που έζησε η ηλικιωμένη Ελπίδα.

Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν εξήντα χρόνια, μα οι θύμησες, αγκάθια γεμάτα δηλητήριο, βρίσκονται καρφωμένες στην ψυχή της. Η Ελπίδα, μια γυναίκα που τίποτα δεν της χαρίστηκε, αναγκάζεται να ζήσει ξανά τα αιχμηρά σημεία της ζωής της… Τότε που ζούσε σαν φυλακισμένη κάτω από το άγρυπνο βλέμμα της Ελπινίκης, την κόλαση του πολέμου και την επίταξη του αρχοντικού τους από τους Γερμανούς. Αλλά και τότε που για πρώτη φορά αντίκρισε τα μάτια του… μέχρι και τη στιγμή που πάτησε την σκανδάλη.

Μυστικά, λάθη και ένα άδικο που χρόνια τη στοιχειώνουν, έρχονται στο φως. 'Αραγε, ποιοι είναι οι πραγματικοί ένοχοι που της στέρησαν τη ζωή;

Χαρακτηριστικά

Τύπος Βιβλίου Ελληνική Λογοτεχνία, Μυθιστορήματα
Κατασκευαστής Εκδόσεις Έξη
Κατηγορίες Βιβλία
Διαθεσιμότητα Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Ηλικία 13 έως 18 ετών, Ενήλικες
product bottom banner