Spin Master

Παιχνίδι Κατασκευών με Άμμο Kinetic Sand: Squish Motion Set 6069401 Spin Master

  • Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
  • Κωδικός: 778988454695
24.99 price.perUnitTitle
  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49.9€ σε όλη την Ελλάδα
  • Παραγγελίες μέχρι τις 1 το μεσημέρι, συνήθως παραδίδονται στην courier την ίδια μέρα.
  • Αυτόματη αποστολή SMS και email για την παρακολούθηση της παραγγελία σας.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το Kinetic Sand Squish Motion θα αφήσει τη δημιουργικότητά σας ελεύθερη. Οι δημιουργίες από άμμο ζωντανεύουν! Χάρη στα 3 καλούπια που περιλαμβάνονται, μπορείτε να δημιουργήσετε διασκεδαστικά σχήματα, όπως ένα χαμόγελο ή έναν καρχαρία.

Το σετ περιλαμβάνει επίσης ένα ειδικό εργαλείο που μπορεί στη συνέχεια να τοποθετηθεί πάνω στο μαλακό μοβ μαξιλάρι στο κέντρο του σετ.

Πιέζοντας και αφήνοντας το εργαλείο, το σχήμα που έχει τοποθετηθεί εκεί θα επεκταθεί και θα αποκαλύψει ένα πραγματικά εκπληκτικό εφέ κίνησης. Με 450 γραμμάρια ροζ, κίτρινης και μπλε άμμου, οι δυνατότητες για παιχνίδι και ζουλήγματα είναι πραγματικά ατελείωτες.

Βολική επανασφραγιζόμενη θήκη για την αποθήκευση της άμμου και των αξεσουάρ, ώστε να την έχετε πάντα μαζί σας Δημιουργήστε στρώματα ροζ, κίτρινης και μπλε κινητικής άμμου (453 γρ.) μέσα στη θήκη, ισοπεδώστε ή δημιουργήστε κύματα με το ειδικό αξεσουάρ και φορτώστε τον καρχαρία, τον ήλιο ή το αστέρι στο καλούπι. Πιέστε και συμπιέστε για να αποκαλύψετε διασκεδαστικές εικόνες άμμου!

Δεν υπάρχουν όρια στις δημιουργικές δυνατότητες. Η αμίμητη Kinetic Sand είναι κατασκευασμένη από πραγματική άμμο που κολλάει στον εαυτό της για εύκολο καθάρισμα. Η Kinetic Sand είναι μια εξαιρετική προσθήκη στο τραπέζι αισθητηριακών δραστηριοτήτων και στα παιχνίδια Montessori. Η Kinetic Sand διεγείρει τη δημιουργικότητα μέσω του απτικού παιχνιδιού.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορίες Παιχνίδια
Φύλο Αγόρι, Κορίτσι
Κατασκευαστής Spin Master
Διαθεσιμότητα Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Ηλικία 5 έως 13 ετών
Κατηγορία Παιχνιδιού Δραστηριοτήτων, Κατασκευαστικά
product bottom banner