Spin Master

Παιχνίδι Κατασκευών με Άμμο Kinetic Sand: The One & Only Project Planet - Deep Sea 6069782 Spin Master

  • Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
  • Κωδικός: 681147012691
24.99 price.perUnitTitle
  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49.9€ σε όλη την Ελλάδα
  • Παραγγελίες μέχρι τις 1 το μεσημέρι, συνήθως παραδίδονται στην courier την ίδια μέρα.
  • Αυτόματη αποστολή SMS και email για την παρακολούθηση της παραγγελία σας.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η Kinetic Sand ανοίγει έναν δημιουργικό και ευφάνταστο κόσμο παιχνιδιού με άμμο για εσωτερικούς χώρους: Αυτή η παιδική άμμος πλάθεται και συναρπάζει, γλιστράει μέσα στα χέρια και δεν στεγνώνει ποτέ, ώστε να είναι πάντα έτοιμη για παιχνίδι.

Καθώς η Kinetic Sand κολλάει στον εαυτό της, τα χέρια παραμένουν καθαρά και το καθάρισμα είναι γρήγορο και εύκολο. Η κοκκώδης αίσθηση της Kinetic Sand όχι μόνο προσφέρει μια πραγματική αίσθηση άμμου, αλλά προάγει επίσης την ανάπτυξη της αίσθησης της αφής. Η σειρά προϊόντων Kinetic Sand Project Planet αντιπροσωπεύει τη βιωσιμότητα, καθώς για την κατασκευή της χρησιμοποιείται μόνο 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Το σετ παιχνιδιών για τον ωκεανό διαθέτει δύο ζώνες παιχνιδιού στη βάση και το καπάκι, ώστε να μπορούν να αναπαρασταθούν τα διαφορετικά βάθη νερού από την παραλία έως τα βάθη της θάλασσας με τα αντίστοιχα χρώματα άμμου. Οι φιγούρες των ζώων που περιλαμβάνονται δεν είναι μόνο για παιχνίδι, αλλά έχουν και διάφορες πρόσθετες λειτουργίες. Το κοχύλι είναι ένας δοσομετρητής για να πλάθετε μπάλες και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να διαμορφώσετε κοχύλια ή να φτιάξετε σχέδια. Η φάλαινα έχει έναν τρίφτη στην κάτω πλευρά και το δελφίνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διαμορφώσετε ή να κόψετε ένα δελφινάκι. Το σαλάχι είναι ταυτόχρονα καλούπι και κουτάλα, ώστε τα παιδιά να μπορούν να σχηματίζουν, να σκάβουν και να παίζουν με την καρδιά τους.

Το σετ διδάσκει στα παιδιά για τα ζώα και τα ενδιαιτήματά τους μέσα από το παιχνίδι. Αν σκανάρετε τον κωδικό στην κάρτα πληροφοριών, μπορείτε να ανακαλύψετε συναρπαστικές πρόσθετες πληροφορίες, ιδέες για παιχνίδια και πολλά άλλα

Χαρακτηριστικά

Κατηγορίες Παιχνίδια
Φύλο Αγόρι, Κορίτσι
Κατασκευαστής Spin Master
Διαθεσιμότητα Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Ηλικία 5 έως 13 ετών
Κατηγορία Παιχνιδιού Δραστηριοτήτων, Κατασκευαστικά
product bottom banner