Hape

Ξύλινος Πίνακας Επιβράβευσης Early Explorer Habit Heroes E1114 Hape

  • Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
  • Κωδικός: 6943478048409
19.98 price.perUnitTitle 19.99€ ΤΙΜΗ WEB -0%
  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49.9€ σε όλη την Ελλάδα
  • Παραγγελίες μέχρι τις 1 το μεσημέρι, συνήθως παραδίδονται στην courier την ίδια μέρα.
  • Αυτόματη αποστολή SMS και email για την παρακολούθηση της παραγγελία σας.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Χρησιμοποιήστε πολύχρωμα αυτοκόλλητα και εξατομικευμένες εργασίες για να εμπλέξετε το παιδί σας στις ευθύνες του.

Γιορτάστε κάθε επίτευγμα με αυτοκόλλητα ανταμοιβής και μην ξεχάσετε να παρακολουθείτε τις καθημερινές διαθέσεις τους. Μετατρέψτε τις μικροδουλειές σε μια συναρπαστική περιπέτεια!

  • Αυτό το διάγραμμα βοηθά το παιδί σας να οργανώσει τις δουλειές του σπιτιού σε ένα μέρος και θα του αρέσει να βλέπει μια οπτική αναπαράσταση της δουλειάς του. Αυτό το διάγραμμα συνοδεύεται από μια κρεμαστή τσάντα που μπορεί να τοποθετηθεί στον πίνακα για εύκολη αποθήκευση όλων των καρτών και των αυτοκόλλητων.
  • Η μπροστινή ξύλινη πλευρά επιτρέπει στο παιδί σας να ορίζει τα καθημερινά ή εβδομαδιαία του σχέδια και βοηθά στη διαμόρφωση της συνήθειας του, ενώ ο πίσω πίνακας του επιτρέπει να προγραμματίζει για το μήνα και το έτος, προωθώντας τις δεξιότητες διαχείρισης χρόνου.
  • Επιλέξτε από μια ποικιλία εργασιών όπως εργασίες για το σπίτι, φροντίδα κατοικίδιων ζώων, βούρτσισμα δοντιών και άλλα, ή προσαρμόστε το γράφημα προσθέτοντας τις μοναδικές δουλειές και εργασίες του παιδιού σας.
  • Τα παιδιά μπορούν να δημιουργήσουν τις δικές τους εργασίες με 10 επαναχρησιμοποιούμενα κενά αυτοκόλλητα, να παραμείνουν παρακινημένα με 50 αυτοκόλλητα ανταμοιβής και να παρακολουθήσουν τη διάθεσή τους χρησιμοποιώντας 5 συναισθηματικά αυτοκόλλητα για μια ολοκληρωμένη και εξατομικευμένη εμπειρία.
  • Με τη μαγνητική λειτουργία, το παιδί σας μπορεί να τοποθετήσει αβίαστα όλα τα αυτοκόλλητα στον πίνακα, καθιστώντας το μια διασκεδαστική και διαδραστική εμπειρία. Επιπλέον, ο λευκός πίνακας και το στυλό επιτρέπουν στα παιδιά να καταγράφουν τους στόχους, τα σχέδια ή τα προγράμματά τους, αποκτόντας τις θετικές συνήθειες προγραμματισμού.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορίες Παιχνίδια
Φύλο Αγόρι, Κορίτσι
Είδος Παιχνιδιού Επιδεξιότητας, Ρόλων
Κατασκευαστής Hape
Διαθεσιμότητα Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Ηλικία 3 έως 5 ετών, 5 έως 13 ετών
Κατηγορία Παιχνιδιού Δραστηριοτήτων, Εκπαιδευτικά
product bottom banner